Agenda

 

 

Stichting Broederziel organiseert 5 oktober 2019 een ontmoetingsdag voor mensen met een verlieservaring van een broer of zus. 

Je kunt jezelf knap alleen voelen in je rouw om een broer of zus. Het is de vraag of je het verlies van je broer of zus kunt delen met familie, vrienden en collega’s? De ontmoetingsdag heeft dan ook dit jaar het thema 'Rouwgrond voor broers en zussen'. De grondlegster van Stichting Broederziel Minke Weggemans zal deze dag een lezing geven die over dit thema zal gaan. Tevens zal Saskia van de Riet een interactieve lezing geven met als ingang het boek dat zij geschreven heeft over het verlies van haar zus, 'Ik mis Wanda'. En dan nog het volgende, we zijn namelijk erg blij om deze dag onze Reader te presenteren. De Reader is geschreven vanuit de ervaringen die we mochten ontvangen van broers en zussen en vanuit eigen expertise en professionaliteit. We hebben tips en feedback van Marinus van den Berg en Manu Keirse toegepast. Al met al een schrijven waar opleidingen, hulpverleningsinstanties, uitvaartondernemers, broers en zussen en andere geïnteresseerden inzichtelijk krijgen wat broers- en zussenrouw vraagt. 

Het programma van de dag ziet er als volgt uit:

10:30 tot 11:00 inloop met koffie en thee met wat lekkers

11:00 welkom door bestuur stichting Broederziel 

11:15 lezing Saskia vd Riet ‘Route voor het leven’

12.15 muziek  JeeWee Donkers

12:30 geheel verzorgde lunch

13:30 Start middag: Presentatie Reader

Aansluitend luister moment met muziek van JeeWee Donkers

14:00 lezing van Minke Weggemans, “Rouwgrond voor broers en zussen”.

14.50 muziek van JeeWee

15:00 pauze  

In de pauze boeken verkoop en signeersessie door Minke en Saskia. Tevens cd’s te koop van JeeWee Donkers.

15:30  uitwisselen hoe je deze dag ervaren hebt

16:00 -16.30 afsluiting van de dag door bestuur van Stichting broederziel

 

Je kunt je aanmelden via email-adres  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. . Een heerlijke lunch wordt door ons verzorgd en is inbegrepen. Kosten voor deze dag bedragen: €32,50 per persoon. Bij overmaken van het bedrag op het rekeningnummer van Stichting Broederziel IBAN nr. NL57INGB 0005338262 maak je je aanmelding definitief. We willen je vragen je aan te melden vóór vrijdag 27 september. Mocht je je hebben  aangemeld en onverhoopt toch verhinderd zijn dan kun je je deelname doorgeven aan een andere broer, zus of geïnteresseerde. Restitutie van het deelnamebedrag is niet mogelijk. De dag gaat door bij minimaal 15 deelnemers. Mocht het aantal deelnemers te weinig zijn dan storten wij het door u betaalde bedrag natuurlijk terug op uw rekening.

De dag wordt gehouden in de sfeervolle ruimte van het Venster te Veenendaal. Adres: Vijftienmorgen 2  3901 HA Veenendaal. Dit is op loopafstand van station Veenendaal centrum. 

We maken er samen een mooie dag van en Tinie, Annette, Ilja en Yvonne heten je van harte welkom.

 

Ilja Verstraten Afscheidsfotograaf en bestuurslid van Stichting Broederziel biedt deze dag aan om een portretfoto van je te maken tegen een vrijwillige bijdrage die geheel ten goede zal komen aan het werk van de Stichting. Op haar website https://www.iljaverstratenafscheidsfotografie.nl kun je een indruk krijgen van haar belangrijke werk en de professionele foto’s die Ilja maakt. 

 

-----------------------------------------------------------------