Ontmoetingsmiddag  24 maart te Eindhoven.

Tinie Kãmink organiseert samen met Arthur Zegsveld een ontmoetingsmiddag op zaterdagmiddag  24 maart van 13:00 tot 16:30. Kosten €10. Opgeven kan via:   Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

--------------

Lezing zondag 18 februari 14:00-15:30 bibliotheek te Eindhoven.

Zondag 18 februari wordt er door Riet Geurts en Tinie Kãmink een lezing gegeven over het verlies van een broer of zus. De lezing vindt plaats in de bibliotheek van Eindhoven en begint om 14:00. Het is vanuit de Bibliotheek verplicht je aan te melden via rouwreizen.eventbrite.nl of via de website van de bibliotheek Eindhoven, agenda.

----------------

Stichting Broederziel organiseert 6 oktober 2018 een ontmoetingsdag voor mensen met een verlieservaring van een broer of zus.

Je kunt jezelf knap alleen voelen in je rouw om een broer of zus. Het is de vraag of je het verlies van je broer of zus kunt delen met familie, vrienden en collega’s? De ontmoetingsdagen staan daarom in het teken van contact maken met jezelf door ruimte te nemen voor jouw verhaal. Misschien herken je ook iets in de verhalen van de ander en kan de ander herkenning of steun ervaren in jou verhaal?

Naast het delen van verhalen in de groep is er de mogelijkheid om een creatieve- of schrijfworkshop te volgen onder begeleiding van Anke de Jong. Je kunt die dag ter plekke jouw manier kiezen.

De dag begint om 10:30 met inloop en welkom met koffie en thee. Om 11:00 gaan we beginnen en we ronden de dag af om 16:30.

Er is professionele en ervaringsdeskundige begeleiding aanwezig.Je kunt je aanmelden via email-adres Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

Kosten voor deze dag bedragen: €32,50 per persoon. Over te maken op het rekeningnummer van Stichting Broederziel,

IBAN nr. NL57INGB 0005338262

Zodra het bedrag is overgemaakt sta je ingeschreven als deelnemer. De dag gaat door bij minimaal 8 deelnemers. Na de inschrijving ontvang je gegevens over het adres van de locatie in Veenendaal

-----------------------------------------------------------------