Ontmoetingsmiddag Verlies van een broer of zus

Welkom op zaterdag 16 juni 2018

Je bent mijn broer

Je bent mijn zus

Ben je te zien in mijn verhaal

Tijdens deze middag kun je in een veilige sfeer ervaren hoe het is om het verhaal over het verlies van je broer of zus te delen met andere broers en zussen. Het biedt herkenning en geeft ruimte aan jou verlies.

Je bent van harte welkom!

De begeleiding van de middag wordt verzorgd door vrijwilligers van Stichting Broederziel, zij werken professioneel ook met afscheid en rouwbegeleiding.

Waar: Valkenisseweg 52

4373 RW Biggekerke (Zeeland)

Tijd: inloop vanaf 12.30 uur

Start: 13.00 uur, afronding: 16.30 uur

Organisatie: Stichting Broederziel

www.stichtingbroederziel.nl

Kosten: 10,00 euro

Over te maken op rekeningnummer:

IBAN NL57 INGB 0005 338262 t.n.v. Stichting Broederziel

Zodra het bedrag is overgemaakt is de aanmelding definitief.

-------------------------------------

Stichting Broederziel organiseert 6 oktober 2018 een ontmoetingsdag voor mensen met een verlieservaring van een broer of zus.

Je kunt jezelf knap alleen voelen in je rouw om een broer of zus. Het is de vraag of je het verlies van je broer of zus kunt delen met familie, vrienden en collega’s? De ontmoetingsdagen staan daarom in het teken van contact maken met jezelf door ruimte te nemen voor jouw verhaal. Misschien herken je ook iets in de verhalen van de ander en kan de ander herkenning of steun ervaren in jou verhaal?

Naast het delen van verhalen in de groep is er de mogelijkheid om een creatieve- of schrijfworkshop te volgen onder begeleiding van Anke de Jong. Je kunt die dag ter plekke jouw manier kiezen.

De dag begint om 10:30 met inloop en welkom met koffie en thee. Om 11:00 gaan we beginnen en we ronden de dag af om 16:30.

Er is professionele en ervaringsdeskundige begeleiding aanwezig.Je kunt je aanmelden via email-adres Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

Kosten voor deze dag bedragen: €32,50 per persoon. Over te maken op het rekeningnummer van Stichting Broederziel,

IBAN nr. NL57INGB 0005338262

Zodra het bedrag is overgemaakt sta je ingeschreven als deelnemer. De dag gaat door bij minimaal 8 deelnemers. Na de inschrijving ontvang je gegevens over het adres van de locatie in Veenendaal

-----------------------------------------------------------------