starend

De Stichting Broederziel zet zich in voor de herkenning en erkenning van het verdriet van mensen die een broer of zus hebben verloren.

Activiteiten:

• Lotgenotendagen, symposia, representatie bij geschikte manifestaties, benadering van media
  • Lobby bij organisaties voor hulpverlening, beroepsopleidingen en wetenschappelijke onderzoekers
  • Zoeken naar financiering om de aktiviteiten voor broers en zussen op een financieel zo laagdrempelig mogelijke manier aan te kunnen bieden.
  • Het ontwikkelen en vormgeven aan een onderzoek naar het verborgen rouwproces van broers en zussen.
  • Het opzetten van een landelijk netwerk van hulpverlening.
  • Het informeren van organisaties, beroepsopleidingen in het herkennen van de in essentie specifieke problematiek rond dit thema.

Stichting Broederziel staat vermeld in de volgende publicaties:

• Geef om uw regio,( regio Oost- Brabant) Gids voor schenkingen en nalatenschappen in uw directe omgeving
  • Puur & persoonlijk: Een magazine dat ervaring deelt, inspireert en troost biedt.