Loading...

De Handreiking

De Handreiking

Categorie:

 19,50

De handreiking van Stichting Broederziel reikt uit  
De handreiking reikt uit naar alle lotgenoten die een broer of zus moeten missen. Naar hun familie en vrienden. Sportmaatjes, collega’s, werkgevers. Alle betrokkenen. En ook onze professionele collega’s die in het werkveld op welke manier dan ook te maken hebben met mensen die het verlies van een broer of zus meemaken. En alle docenten en trainers van opleidingen, trainingen en cursussen waar aandacht voor rouw en verlies onderdeel is van het curriculum. Waar de toekomstige professionals worden opgeleid. Daar mag aandacht voor de impact van het verlies van een broer of zus niet ontbreken. In deze handreiking worden verschillende thema’s en aspecten van het verlies van een broer of zus belicht. Voor erkenning en herkenning en voor inzicht, bewustzijn en kennis over dit verlies dat heel divers kan zijn, veel diepgang kent en breed kan doorwerken. Voor grotere aandacht binnen de samenleving voor de rouw van mensen die een broer of zus moeten missen. Auteurs: Marinka de Groot en Ingrid Verkleij-van Vuuren, namens het bestuur van Stichting Broederziel

Wellicht ook interessant voor u

Crowdfunding

Stichting Broederziel streeft naar grotere aandacht in de samenleving voor de rouw van mensen die een broer of zus hebben verloren. Onze website is hierbij een belangrijk medium. 

 

Deze website is daarom vernieuwd. Om dit te bekostigen hebben we echter geld nodig dat niet zomaar op onze rekening staat. Wij zijn als stichting namelijk afhankelijk van giften en donaties.