Het bestuur van de stichting Broederziel bestaat uit
de volgende personen:

Tinie Kämink , penningmeester en
contactpersoon voor de Stichting Broederziel
in het zuiden van het land.

06-18282434

www.korenbloem-rouwenverliesbegeleiding.nl

tinie

Yvonne Ramaker, voorzitter

06-12587721

yvonne

Arja Vreeke , secretaris

06-26685736

www.broerofzusvooraltijd.nl

arja

Anke de Jong

06-42074072

www.virtuspraktijk.nl

anke

Minke Weggemans

minke20fraMinke Weggemans is in Nederland en over de grens een begrip als het gaat om rouw om een broer of zus. Vanuit meerdere eigen verlieservaringen weet zij wat de impact kan zijn van het verliezen van een broer of zus door de dood, in het leven.

Haar ervaringen heeft zij om kunnen zetten in goud door andere mensen met een verlieservaring van een broer of zus te ondersteunen. Zo zet zij zich, middels het schrijven van boeken (zie literatuur) over dit onderwerp, in om meer bekendheid en aandacht te genereren voor deze in onze samenleving vaak niet erkende rouw.

Wilt u meer weten over Minke Weggemans, haar boeken en andere aktiviteiten dan kunt u haar website bezoeken. www.broederzielalleen.nl

ANBI gegevens

Naam van de instelling
Stichting Broederziel

Inschrijving Kamer van koophandel: 08164297

Het RSIN/Fiscaal nummer

Stichting Broederziel
Boerhaavelaan 52
5644 BE Eindhoven
06-18282434

Doelstelling en beleidsplan
Stichting Broederziel heeft als missie dat er meer aandacht, erkenning en herkenning komt voor mensen met een verlieservaring van een broer of zus. De stichting wil deze missie zowel op maatschappelijk niveau vorm geven als op individueel niveau door bewustwording van de eigen rouwgevoelens.
Lees meer over het Beleidsplan

Bestuurssamenstelling
Voorzitter Yvonne Ramaker
Secretaris Arja Vreeke
Penningmeester Tinie Kämink
Bestuurslid Anke de Jong-Koelé

De stichting bestaat uit vier bestuursleden en enkele vrijwilligers.
Zowel bestuursleden als vrijwilligers ontvangen een vergoeding voor de gemaakte kosten.
De kosten betreffen o.a. materialen, huur, reiskosten voor ontplooide activiteiten ten behoeve van de stichting.

Financiële verantwoording
Financieel Jaaroverzicht 2015