Stichting Broederziel 15 jaar!

Binnenkort lees je hier een terugblik op onze Jubileumbijeenkomst

24 september 2022 van 13.00-17.00u

Voorstraat 51 te DELFT

Banner 15 jaar Stichting Broederziel

Ben je er ook bij?

Dit jaar bestaat Stichting Broederziel 15 jaar. Op zaterdag 24 september 2022 staan we stil bij dit heugelijke feit.
Het belooft een dag te worden met een interessant programma en speciale ontmoetingen.

Een programma waarin we herkenning en erkenning bieden, maar ook troost, uitzicht en verbinding.

Voor deze dag nodigen we je van harte uit.
Onze warme uitnodiging gaat uit naar mensen die hun broer of zus moeten missen, recent of al langer geleden. Ook uitgenodigd zijn de mensen en organisaties die zich net als wij bezig houden met lotgenoten en het bieden van ondersteuning bij zo'n groot verlies. Daarnaast zijn mensen die anderzins zijn betrokken, bijvoorbeeld familie, vrienden of collega's, ook van harte welkom

De locatie waar deze feestelijke dag plaats heeft is Voorstraat 51 in Delft.

Op de Voorstraat in Delft zit een prachtige locatie verstopt. Echter, niet veel mensen weten dat achter de voordeur op nr 51 een verbazende ruimte schuil gaat. Niet alleen een leeskamer, enkele coach ruimtes, maar ook het centrum voor spiritualiteit is hier gevestigd.
En daarnaast is er de grote zaal. En daar worden wij warm welkom geheten.

Logo Stichting Broederziel
Minke Weggemans

Remko de Landmeter vergroot

Remko de Landmeter

Jelte Krijnsen

Angela Koster

Programma 15 jaar Stichting Broederziel

13:00 Inloop

13:30 Aanvang met Welkom van de voorzitter

13:45 Lezing van Minke Weggemans

14:15 Muzikale bijdrage van Remko de Landmeter op fluit

14:25 Angela Koster draagt haar gedichten voor

14:35 Pauze - Lotgenotencontact - Boekenmarkt

15:00 Lezing van Jelte Krijnsen

15:20 Nogmaals muzikale bijdrage van Remko de Landmeter

15:30 Presentatie Handreiking Het verlies van een broer of zus

16:00 Afsluitend woord van de voorzitter

16:15 Einde van het programma; Tot 17:00u is er de gelegenheid om na te praten.

17:00 Einde van een mooie dag waar we hopelijk met plezier op terug kunnen kijken

Inschrijving 15 jaar Stichting Broederziel

Via onderstaand knop kom je bij het inschrijfformulier.

Voor deelname aan deze mooie dag vragen we een bijdrage van € 17,50 per persoon.
Voor dit geld krijg je een interessant, afwisselend programma aangeboden vol ontmoetingen in verbinding.
Tevens steun je de Stichting met deze bijdrage in het verder uitdragen van haar missie en het kunnen continueren van dat o zo belangrijke lotgenotencontact.

Het belooft een mooie dag te worden!

Handreiking: Het verlies van een broer of zus

De reader zoals deze vanaf 2019 door Stichting Broederziel werd verspreid is herzien. Deze geheel herziene versie krijgt daarmee ook een nieuwe naam en een nieuw jasje. Onder de naam "Handreiking: Het verlies van een broer of zus" wordt deze in gedrukte versie vanaf eind 2022 verkocht.

Deze vernieuwde uitgave wordt op 24 september gepresenteerd.
En jij kan als een van de eersten in het bezit komen van deze handreiking!
Alleen op deze dag is deze te verkrijgen voor het mooie, symbolische bedrag van € 15,00. Bij aanmelding kan je direct je interesse bekend maken en na betaling van € 32,50 (€ 17,50 + € 15,00) zal deze dan voor je klaar liggen.

Uiteraard kun je je ook aanmelden zonder de handreiking al te willen aanschaffen.
In het najaar zal de handreiking ook via de site, maar dan voor de reguliere prijs, aangeschaft kunnen worden.

NB: Een uitgebreide betaalinstructie lees je in het aanmeldformulier: NL57 INGB 0005 3382 62 ten name van Stichting Broederziel

Boekenmarkt

Tijdens de jubileumdag is er ook een boekenmarkt ingericht.

Verschillende auteurs zullen hun eigen boeken verkopen en signeren.

Er komt ook een speciale tafel met boeken die zijn gedoneerd door Minke Weggemans. Dit zijn een aantal van de boeken die ze door de jaren heen heeft aangeschaft over het onderwerp 'Verlies van een broer of zus'.
De opbrengst van de verkoop van deze boeken komt ten goede aan de Stichting Broederziel. Met de aanschaf van een van de boeken uit deze speciale collectie heb je een bijzonder boek en steun je de stichting.

Wil je vooraf contact met ons? Stuur dan een mail naar stichtingbroederziel@gmail.com

Zee en regenboog